Jäseneksi

Yhdistyksen jäsenmaksu on 28 € / vuosi.

Tietoa yhdistyksestä


Turun Seudun Suurin TULE-yhdistys

Turun Seudun Nivelyhdistys ry – Åbonejdens Artrosförening rf on itsenäinen kansanterveysjärjestö, joka rekisteröitiin vuonna 2005.
Nivelrikko on yleinen sairaus, jota sairastaa yli miljoona suomalaista. Sen kansantaloudellinenkin merkitys on merkittävä, joten sen ennaltaehkäisy ja oikea-aikainen hoito on tärkeää. Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on nivelterveyden edistäminen. Tähän sisältyy nivelsairauksien ennaltaehkäisy, sairastuneiden hoidon ja kuntoutumisen edistäminen sekä jäsenten sosiaalisen toiminnan ja henkisen vireyden ylläpitäminen. Toiminnassa korostuu osallisuus, yhteisöllisyys ja vertaistuki.

Yhdistyksen kotipaikka on Turku ja se järjestää toimintaa Turussa, Liedossa, Raisiossa, Kaarinassa ja Naantalissa. Raisiossa, Liedossa ja Kaarinassa toimivat myös paikalliset Nivelkerhot. Yhdistyksessä on tällä hetkellä noin 2000 jäsentä. Toiminta perustuu Käypä hoito -suosituksiin.


Tavoitteet

Toiminnan päätavoite on nivelterveyden edistäminen:

  • jäsenten sosiaalisen toiminnan lisääminen ja henkisen vireyden ylläpitäminen
  • tiedon lisääminen nivelrikosta ja sen hoidosta
  • edunvalvonta

Yhdistyksen palveluihin kuuluvat mm. asiantuntijaluennot sekä laaja liikunta- ja virkistystoiminta. Järjestämme myös ensitietoiltoja tekonivelleikkaukseen meneville.


Tervetuloa mukaan toimintaan!