FasciaMethod 

FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä, jossa yhdistyvät toiminnallinen lihaskalvoketjuihin perustuva liikkuvuusharjoittelu, täsmävenyttely kireille lihaksille ja kuntouttava liikehallintaharjoittelu syville lihaksille sekä faskiakäsittely pallolla. Lempeät, mutta tehokkaat FasciaMethod-harjoitteet helpottavat kireyden tunnetta kehossa ja parantavat liikkuvuutta, koordinaatiota ja tasapainoa.

Tunnilla keskitymme rauhallisiin koko kehon liikkuvuusharjoitteisiin, hengitysharjoitteisiin sekä täsmävenyttelyihin. Tunti päättyy rentouttavaan pallohierontahetkeen. Teemme harjoitteita sekä seisten että lattiatasolla. Tarvittaessa harjoitteissa voi hyödyntää tuolia. Mukaan kannattaa ottaa joustavat sisäliikuntavaatteet, oma jumppamatto, hierontapallo ja  vesipullo. Sisäkenkiä ei tarvita.

KEVÄT 2024

FasciaMethod Ruusukortteli

Paikka: Ruusukorttelin hyvinvointikeskus, Puistokatu 11 B, käynti Koulukadun puolelta

Aika: keskiviikkoisin klo 16.45-17.45

Ryhmän kesto: 24.1.-8.5. (pl. vappu 1.5.) / 15 kertaa

Hinta: 90 € 

Ohjaaja: Hanna Pihlajamaa

Ryhmä toteutuu, jos osallistujia on vähintään 12. 


Uusi! FasciaMethod-PhysioPilates Gillesgårdenissa

Ryhmä järjestetään yhdistelmäryhmänä, jolloin ensimmäiset 7 kertaa ovat FasciaMethodia ja loput 7 kertaa PhysioPilatesta. Ota mukaan juomapullo, oma jumppamatto sekä pieni hierontapallo (esim. tennis-, faskia- tai lacrossepallo).

Tärkeää tietoa järjestämispaikasta

Paikkana toimii Gillesgårdenin Peilisali Aurakadulla. Aurakadulta kuljetaan ravintola Blankon viereisestä porttikongista sisäpihalle, Peilisalin sisäänkäynnin ulko-ovi on ruotsinkielisen tiedotus- ja kulttuurikeskus Luckanin sisäänkäynnistä vasemmalla. Ulko-ovi on aina lukittu ja ryhmän ohjaaja on paikalla 15 minuuttia ennen ryhmän alkua päästämässä osallistujat sisälle – saavuthan siis ajoissa. Tunnin jälkeen poistumiseen on samoin varattu aikaa 15 minuuttia.

Peilisalin yhteydessä on kaksi pientä pukuhuonetta ja kolme wc:tä. Ulkovaatteille on runsaasti naulakkotilaa ja muut tavarat voi ottaa mukanaan saliin. Koska pukuhuonetilat ovat hyvin rajalliset, kannattaa tunnille saapua jo valmiiksi jumppavaatteissa.

Paikka: Gillesgårdenin Peilisali, Aurakatu 1G (sisäpihalla)

Aika: torstaisin klo 17.30-18.30

Ryhmän kesto: 25.1.-2.5. (huom. ryhmää ei järjestetä hiihtolomaviikolla 22.2.)

Hinta: 84 €/jäsenet, 104 €/muut (14 kertaa)

Ohjaaja: Rosaliina Vannesluoma

Ryhmä toteutuu, jos osallistujia on vähintään 16.