Svenskspråkig verksamhet


Tis 16.4.2024 kl. 14 Gruppbesök till Åbo Yrkeshögskolans Kunnonkoti, ett rådgivnings- och besökscenter för tillgängligt boende

Är du intresserad i olika hjälpmedel och lösningar som förbättrar hinderfriheten i hemmet samt underlättar vardagen? Kom med på en gruppbesök till Kunnonkoti, Åbo Yrkeshögskolans rådgivnings- och besökscenter för tillgängligt boende (ICT-city, Joukahainengatan 3, Åbo, A-vingen, vån. 2). Avgiftsfri, anmäl dig senast tis 2.4. per telefon 050 575 0613 eller skicka mejl till hanna.okodugha(a)nivelposti.fi.


Infokvällar om ledprotesoperationer

Tis 26.3. kl. 17-19, anmäl dig senast tors 21.3.

Tis 23.4. kl. 17-19, anmäl dig senast tors 18.4.

Infokvällar för personer som överväger en ledprotesoperation eller som redan har en operationstid fastslagen. Informationskvällen är bra också för närstående, det går alltså bra att komma med en familjemedlem eller vän. Teman: hur förbereder man sig inför operationen, vården på sjukhuset, rehabiliteringen samt livet med ledprotes. Det finns även tid för frågor och samtal. Föreningens infokvällar är gratis och öppna för alla intresserade, kvällen leds av en svenskspråkig fysioterapeut. Kvällen ordnas i föreningens lokaler på Lonttisvägen 9. Möjlighet att delta också på distans (Teams). Anmäl dig per e-post toimisto@nivelposti.fi eller telefon: 050 575 0613 (Hanna Okodugha)