HUOM! Kaikki Nivelyhdistyksen liikuntaryhmät on peruutettu toistaiseksi koronavirustilanteen vuoksi. Liikuntaryhmien jatkumisesta tiedotetaan myöhemmin.

Liike on lääke! Liikunta on nivelrikon itsehoidon kulmakivi. Nivelyhdistys järjestää jäsenilleen monipuolista liikuntatoimintaa, kuten vesivoimistelua, kuntosaliharjoittelua, pilatesta ja sauvakävelyä. Tutustu eri lajeihin, aikatauluihin ja hintatietoihin yläpalkin valikon kautta tai klikkaamalla lajeja alla olevasta listasta!

Ilmoittaudu lajeihin Nivelyhdistyksen toimistolle P. 040 351 3833 tai toimisto@nivelposti.fi.

Kevään liikuntaryhmien aikataulut ja hinnat näet koottuna oheisesta PDF-tiedostosta. Lajikohtaiset tiedot ja esittelyt voit lukea alla olevasta listasta.

Liikuntatoiminta – osallistuminen ja poissaolot

Osallistuessasi yhdistyksen liikuntatoimintaan sitoudut noudattamaan alla olevia ehtoja. Niitä on tarkennettu keväällä 2018 ja ne on hyväksytty hallituksen kokouksessa 7.6.2018. Ehtojen tarkoituksena on yhtenäistää ja tasa-arvoistaa käytäntöjä.

Liikuntaryhmiin osallistuminen vaatii Turun Seudun Nivelyhdistyksen tai jonkin muun Turun seudun tule-yhdistyksen jäsenyyden. Lajikokeilut ovat kaikille avoimia.

Impivaaran kuntosalivuorot

  • Poissaolon voi korvata toisessa ryhmässä, jossa on tilaa. Poissaolosta tulee ilmoittaa liikuntavastaavalle, joka sopii jonotuslistalta varahenkilön. Varahenkilö merkitsee nimensä osallistujalistaan.
  • Liikuntavastaavan puhelinnumero on 045 881 3113.

Muut liikuntaryhmät

  • Mikäli poissaoloja tulee yhtämittaisesti vähintään 5 vakavan sairauden tai muun vastaavan syyn vuoksi, voidaan käyttämättä jääneet kerrat hyvittää. Hyvitys pyydetään ottamalla yhteyttä toimistoon.
  • Jälkikäteen ilmoitettu poissaolo voidaan hyvittää seuraavan liikuntakauden osallistumismaksusta.
  • Etukäteen ilmoitettu poissaolo voidaan hyvittää rahana. Samalla katsotaan ryhmän jäsenyys ko. kaudelta peruuntuneeksi.
  • Yksittäisiä poissaoloja ei voi korvata muissa ryhmissä, mutta tilalle voi itse sopia varahenkilön. Varahenkilö merkitsee nimensä listaan.
  • Verkahovin vesijumppaan voi ostaa 10 kerran kortin, joka on tarkoitettu vain jäsenille. Kortilla voi osallistua niihin ryhmiin, joissa on tilaa. Ryhmät ovat nähtävillä yhdistyksen verkkosivuilla ja niistä voi kysyä myös toimistolta. 10-kortti on tarkoitettu satunnaiseen osallistumiseen eikä oikeuta pysyvään ryhmäpaikkaan. Yhdistys voi rajoittaa myynnissä olevien 10-korttien määrää.