Virkeä mieli auttaa jaksamaan arjessa! Virkistystoimintaamme kuuluu niin retkiä, teatterimatkoja, yhteislauluiltoja kuin juhlatilaisuuksiakin. Kauttamme voit hakea tuetuille lomille, jotka järjestetään yhteistyössä lomajärjestöjen kanssa.

Sähköisestä uutiskirjeestämme löydät ajantasaiset tiedot tulevista tilaisuuksista, tapahtumista ja lauluilloista!

Retket – peruutusehdot ja muut käytännöt

Yhdistyksen hallitus on täsmentänyt retkiä koskevaa ohjeistusta 7.6.2018. Alla oleviin peruutusehtoihin ja muihin käytäntöihin kannattaa tutustua ennen retkille ilmoittautumista.

 • Osallistuminen retkelle voidaan peruuttaa kuluitta ilmoittautumisajan sisällä. Ilmoittautumisajan päätyttyä retki laskutetaan täysimääräisenä.
 • Peruutustapauksissa on oltava välittömästi puhelimitse yhteydessä yhdistyksen toimistoon tai matkanjohtajaan. Suosituimmista retkistä ylläpidetään jonotuslistaa. Mikäli jonotuslistaa ei ole, voi oman retkipaikan antaa eteenpäin ilmoittamalla osallistujan tiedot toimistolle.
 • Äkillisissä peruutustapauksissa, esimerkiksi retkipäivänä, tulee ilmoitus tehdä välittömästi matkanjohtajalle.
 • Toimistolta saa pyydettäessä todistuksen osallistumisen peruuntumisesta matkavakuutusta varten.
 • Retket laskutetaan heti, kun ilmoittautumisaika on päättynyt. Laskun eräpäivä on ennen retkeä.
 • Laskun mukana lähetetään retkiohjelma. Muutokset ovat mahdollisia, joten osallistujan on tarkistettava retken tiedot ohjelmasta.
 • Mikäli nousee kyytiin muusta ohjelmanmukaisesta pysähdyspaikasta kuin lähtöpaikasta, tulee siitä ilmoittaa toimistolle.
 • Mikäli yhdistyksen retken järjestäjänä toimii joku muu kuin Turun Seudun Nivelyhdistys, esimerkiksi matkatoimisto, sovelletaan matkanjärjestäjän ilmoittautumis- ja peruutusehtoja.
 • Retkille osallistujat eivät ole vakuutettuja yhdistyksen puolesta.

 

Jatkuvat tapahtumat

 

Yhteislaulut

Kaikille avoimet yhteislaulut järjestetään Happy Housessa Turussa, Ursininkatu 11. Vuonna 2020 lauluiltoja järjestetään kerran kuussa aina joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko klo 18.00-19.45. Lauluillat ovat kesätauolla kesä-elokuussa.

Keväällä 2020 lauluja järjestetään seuraavina päivinä:

 • 8.1. toivelauluilta
 • 5.2. rakkauslauluja
 • 4.3. toivelauluilta
 • 1.4. merihenkiset laulut, PERUTTU
 • 6.5. toivelauluilta

Mukana laulattamassa ovat vaihdellen Pertti Tamminen, Mauno Juhani Kuusisto, Keijo Salmela, Auno Aaltonen ja Seppo And.  Osallistumismaksu yhteislauluihin on 2€. Varaathan tasarahan.

Hyvän olon viikonloppu (PERUTTU)

Hyvän olon viikonloppu on peruttu koronavirustilanteen vuoksi. 

Hyvän olon viikonloppua vietetään Ruissalon kylpylässä pe 17. – su 19.4.2020!

Voit tulla mukaan joko koko viikonlopuksi tai osaksi aikaa.

Perjantaina ohjelmassa on yhteisgrillailua grillikatoksessa (osallistumismaksu 5 € sis. makkarat ja mausteet, HUOM! ilmoittautuminen yhdistyksen liikuntavastaavalle*), omatoimista ulkoilua, allasosaston vapaa käyttö sekä klo 19:30–21:30 yhteislaulua ja musavisailua aulabaarissa Kim Engblomin johdolla. Lauantaina omatoimisen liikunnan lisäksi tarjolla on yhteistä ohjelmaa: klo 11 kokoontuminen pääovelle ulkoiluun, klo 13 kokoustilassa luento arjen hyvinvoinnista, klo 15 kokoustilassa yllätysohjelmaa, mm. bingo (lipuke 2 €), klo 18 yhteispäivällinen.

1 vrk majoitus (la–su) jaetussa kahden hengen huoneessa 87 €/hlö pihanäkymällä, jaetussa kahden hengen huoneessa 97 €/hlö merinäköalalla ja jaetussa kolmen hengen Superior-huoneessa 91 €/hlö (2hh lisävuoteella). 2 vrk majoitus (pe–su) jaetussa kahden hengen huoneessa 145 €/hlö pihanäkymällä, jaetussa kahden hengen huoneessa 165 €/hlö merinäköalalla ja jaetussa kolmen hengen Superior-huoneessa 153 €/hlö (2hh lisävuoteella). Yhden hengen huoneen lisämaksu on 40 €/hlö/yö.

Hintaan sisältyy majoitus, aamiainen seisovasta pöydästä, buffet-päivällinen (la 18.4.), sauna- ja allasosaston sekä kuntosalin vapaa käyttö ja muuta ohjelmaa. Vierailijoilla on mahdollisuus varata lisämaksusta hoitoja, lisätiedot ja hinnasto osoitteessa www.ruissalospa.fi.

Lauantain päiväpaketin hinta on 29 €/hlö, ja se sisältää buffet-päivällisen, ohjelman kokoustiloissa luennon jälkeen sekä kahvitarjoilun. Lisäksi mahdollisuus sauna- ja allasosaston käyttöön hintaan 8€/3h. HUOM! Päiväpaketin varaus yhdistyksen liikuntavastaavalta*.

Varaukset koodilla TURUNS0120 Ruissalon Kylpylän myyntipalvelusta p. 02 445 5100 tai info(at)ruissalospa.fi 27.3.2020 mennessä.

*Päiväpaketin varaus, ilmoittautuminen grillaukseen ja lisätietoja yhdistyksen liikuntavastaavalta Marjo Suomiselta, p. 045 881 3113.

 

Kevään 2020 retkiä

Amélie musikaali Turun kaupunginteatterissa (PERUTTU)

Torstaina 26.3. klo 19 Amelie-musikaali Turun Kaupunginteatterissa. Osallistumismaksu 43 euroa, sis. lipun. Kaupunginteatteri on peruuttanut näytännön! Peruutuskäytänteitä selvitetään ja osallistujille tiedotetaan erikseen.

 

Yllätysretki

Huom! Yllätysretken ajankohta siirtyy koronaviruksen vuoksi. Tiedotamme uudesta päivämäärästä, kun tiedämme siitä enemmän!

Keskiviikkona 1.4. luvassa yllätysretki. Lähtö aamulla  klo 8.20 Turun Linja-autoasemalta ja paluu n. klo 18. Osallistumismaksu on 50 €/hlö (sis. kuljetukset, opastukset, lounaan, kahvin ja sisäänpääsymaksut). Yllätysretkellä on myös mahdollisuus tutustua outlet-myymälöihin ja tehdä ostoksia eri myymälöissä. Ilmoittaudu mukaan 19.3. mennessä toimistolle. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, nousetko kyytiin Turun linja-autoasemalta vai Liedosta sekä mahdolliset ruoka-aineallergiasi. Retkelle otetaan enintään 40 lähtijää ja minimissään 30 osallistujaa. Yllätysretken mainos löytyy täältä.

 

Amos Rex ja Oodi

Torstaina 7.5. Retki Amos Rexiin ja Oodiin Helsinkiin. Hinta 70 € (sis. opastukset, sisäänpääsymaksun, matkat ja lounaan). Retkellä kävellään hieman kohteiden välillä. Ilm. viim. 9.4. Huom! retki on vastavaa kuin helmikuussa ollut.

 

Retki Liedon Vanhalinnaan sekä puutarhoille

Ti 26.5. Retki Liedon Vanhalinnaan sekä Liedon Kukka ja Puutarhaan klo 15.15–19.15. Hinta 32 € (sis. kuljetukset Turusta, opastus, sisäänpääsy ja pullakahvit). Liedon Kukassa ja Puutarhassa voi ostaa itselleen kesäkukkia. Ilm. viim. 11.5.

 

Tule-yhdistysten teatterimatka Vuohensaaren kesäteatteriin 2.8.2020

Su 2.8. tule-yhdistysten yhteinen teatterimatka Vuohensaaren kesäteatteriin Saloon. Hinta sisältää teatterilipun, bussikuljetuksen ja lounaan Tuorlan Majatalossa. Lähtö Turusta klo 12, esitys alkaa klo 15. Sitovat ilmoittautumiset 18.6. mennessä. Katso retken mainos tästä.

 

Tuettu loma Tammilehdossa 27.7.–1.8.2020

Turun Seudun Nivelyhdistys järjestää tuetun loman Lomakoti Tammilehdossa Rymättylässä. Loma järjestetään yhteistyössä Hyvinvointilomat ry:n kanssa Sosiaali- ja terveysministeriön Veikkausvoittovaroista myöntämällä avustuksella.

Lomalla on täysihoito ja omavastuuhinta on 90 €.

Teemana on hyvänmielen loma. Ohjelma sisältää muun muassa ulkoilua ja muita lomakohteeseen sopivia aktiviteetteja. Loma on suunnattu aikuisille ja paikkoja on 27. Hakijan ei tarvitse olla yhdistyksen jäsen. Lomalle ei ole yhteiskuljetusta.

Lomajakso on haettavana 28.2.–28.4.2020 osoitteessa www.hyvinvointilomat.fi. Nivelyhdistyksen toimistolta saa myös käsin täytettäviä hakulomakkeita. Työntekijämme neuvoo tarvittaessa lomakkeen täyttämisessä.

 

Retki Kaunasiin 4-7.10.2020

Yhdistyksen järjestämän syysretken kohteena on Kaunas Liettuassa. Lisätietoja ja sitovat ilmoittautumiset 30.3.2020 mennessä suoraan Naantalin Matkakauppaan. Katso Kaunasin-matkan tarkemmat tiedot Naantalin Matkakaupan nettisivuilta.