Virkeä mieli auttaa jaksamaan arjessa! Virkistystoimintaamme kuuluu niin retkiä, teatterimatkoja, yhteislauluiltoja kuin juhlatilaisuuksiakin. Kauttamme voit hakea tuetuille lomille, jotka järjestetään yhteistyössä lomajärjestöjen kanssa.

Sähköisestä uutiskirjeestämme löydät ajantasaiset tiedot tulevista tilaisuuksista, tapahtumista ja lauluilloista!

Retket – peruutusehdot ja muut käytännöt

Yhdistyksen hallitus on täsmentänyt retkiä koskevaa ohjeistusta 7.6.2018. Alla oleviin peruutusehtoihin ja muihin käytäntöihin kannattaa tutustua ennen retkille ilmoittautumista.

 • Osallistuminen retkelle voidaan peruuttaa kuluitta ilmoittautumisajan sisällä. Ilmoittautumisajan päätyttyä retki laskutetaan täysimääräisenä.
 • Peruutustapauksissa on oltava välittömästi puhelimitse yhteydessä yhdistyksen toimistoon tai matkanjohtajaan. Suosituimmista retkistä ylläpidetään jonotuslistaa. Mikäli jonotuslistaa ei ole, voi oman retkipaikan antaa eteenpäin ilmoittamalla osallistujan tiedot toimistolle.
 • Äkillisissä peruutustapauksissa, esimerkiksi retkipäivänä, tulee ilmoitus tehdä välittömästi matkanjohtajalle.
 • Toimistolta saa pyydettäessä todistuksen osallistumisen peruuntumisesta matkavakuutusta varten.
 • Retket laskutetaan heti, kun ilmoittautumisaika on päättynyt. Laskun eräpäivä on ennen retkeä.
 • Laskun mukana lähetetään retkiohjelma. Muutokset ovat mahdollisia, joten osallistujan on tarkistettava retken tiedot ohjelmasta.
 • Mikäli nousee kyytiin muusta ohjelmanmukaisesta pysähdyspaikasta kuin lähtöpaikasta, tulee siitä ilmoittaa toimistolle.
 • Mikäli yhdistyksen retken järjestäjänä toimii joku muu kuin Turun Seudun Nivelyhdistys, esimerkiksi matkatoimisto, sovelletaan matkanjärjestäjän ilmoittautumis- ja peruutusehtoja.

 

YhteislaulutDSC_0164

Kaikille avoimet yhteislaulut järjestetään Happy Housessa Turussa, Ursininkatu 11. Keväällä 2018 lauluiltoja järjestetään kerran kuussa aina joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko klo 18.00-19.45.

Syksyllä 2018 lauluja järjestetään seuraavina päivinä:

 • 5.9. Merihenkiset laulut
 • 3.10. Vanhoja koulu- ja maakuntalauluja
 • 7.11. Toivelauluja lauluvihkoista
 • 5.12. Joululauluja

Esilaulajana toimii Pertti Tamminen. Esilaulajaa säestävät haitari ja viulu. Osallistumismaksu yhteislauluihin on 2€.

 

Syksyn 2018 tapahtumia ja retkiä

 

 

 Pe 14.12. herkullinen jouluretki Fazerille ja Arabiaan. Retken hinta 45 € ja päivään sisältyy vierailu Fazer Experience Vierailukeskukseen, Lounas Fazer Cafe Fazerilassa ja tutustuminen Arabian & Iittalan Muotoilukeskukseen. Lähtö Turusta 7.30 ja Kaarinasta 7.45. Paluu Turkuun n. klo 18.30. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 29.11. Retki on täynnä!

 

Kevään 2019 tapahtumia ja retkiä

Ti–to 15–17.1.2019 Kylpylämatka Tallinnan Laulasmaa Spahan. Matka järjestetään yhteistyössä Naantalin Matkakaupan kanssa. Hotellissa on uimahallin ja saunan lisäksi mahdollisuus varata omakustanteisesti kauneus-, hemmottelu- ja MediSPA -hoitoja. Matkan hinta 229 € (sis. majoituksen, bussikuljetukset, hotelliaamiaisen, kylpyläosaston vapaan käytön ja laivamatkat Tallinkilla.  Ilmoittautuminen on päättynyt.

Lisätietoja retkestä voit lukea pdf-mainoksesta.

Niveltreffit

Tervetuloa lounastamaan yhdessä ja juttelemaan leppoisia joka kuun toinen keskiviikko klo 13. Lounas on omakustanteinen. Lounaat järjestetään Verkahovin lounasravintolassa, jossa tarjolla on herkullinen lounas. Seuraavan kerran Niveltreffit järjestetään 14.11.  Niveltreffit jatkuvat joulutauon jälkeen tammikuussa 2019. Yhdistyksen puolesta paikalla on Marjo Suominen, p. 045 881 3113.