Virkeä mieli auttaa jaksamaan arjessa! Virkistystoimintaamme kuuluu niin retkiä, teatterimatkoja, yhteislauluiltoja kuin juhlatilaisuuksiakin. Kauttamme voit hakea tuetuille lomille, jotka järjestetään yhteistyössä lomajärjestöjen kanssa.

Sähköisestä uutiskirjeestämme löydät ajantasaiset tiedot tulevista tilaisuuksista, tapahtumista ja lauluilloista!

Retket – peruutusehdot ja muut käytännöt

Yhdistyksen hallitus on täsmentänyt retkiä koskevaa ohjeistusta 7.6.2018. Alla oleviin peruutusehtoihin ja muihin käytäntöihin kannattaa tutustua ennen retkille ilmoittautumista.

 • Osallistuminen retkelle voidaan peruuttaa kuluitta ilmoittautumisajan sisällä. Ilmoittautumisajan päätyttyä retki laskutetaan täysimääräisenä.
 • Peruutustapauksissa on oltava välittömästi puhelimitse yhteydessä yhdistyksen toimistoon tai matkanjohtajaan. Suosituimmista retkistä ylläpidetään jonotuslistaa. Mikäli jonotuslistaa ei ole, voi oman retkipaikan antaa eteenpäin ilmoittamalla osallistujan tiedot toimistolle.
 • Äkillisissä peruutustapauksissa, esimerkiksi retkipäivänä, tulee ilmoitus tehdä välittömästi matkanjohtajalle.
 • Toimistolta saa pyydettäessä todistuksen osallistumisen peruuntumisesta matkavakuutusta varten.
 • Retket laskutetaan heti, kun ilmoittautumisaika on päättynyt. Laskun eräpäivä on ennen retkeä.
 • Laskun mukana lähetetään retkiohjelma. Muutokset ovat mahdollisia, joten osallistujan on tarkistettava retken tiedot ohjelmasta.
 • Mikäli nousee kyytiin muusta ohjelmanmukaisesta pysähdyspaikasta kuin lähtöpaikasta, tulee siitä ilmoittaa toimistolle.
 • Mikäli yhdistyksen retken järjestäjänä toimii joku muu kuin Turun Seudun Nivelyhdistys, esimerkiksi matkatoimisto, sovelletaan matkanjärjestäjän ilmoittautumis- ja peruutusehtoja.

 

YhteislaulutDSC_0164

Kaikille avoimet yhteislaulut järjestetään Happy Housessa Turussa, Ursininkatu 11. Keväällä 2018 lauluiltoja järjestetään kerran kuussa aina joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko klo 18.00-19.45.

Syksyllä 2018 lauluja järjestetään seuraavina päivinä:

 • 5.9. Merihenkiset laulut
 • 3.10. Vanhoja koulu- ja maakuntalauluja
 • 7.11. Toivelauluja lauluvihkoista
 • 5.12. Joululauluja

Esilaulajana toimii Pertti Tamminen. Esilaulajaa säestävät haitari ja viulu. Osallistumismaksu yhteislauluihin on 2€.

 

Retkiä kesällä 2018

Keskiviikkona 25.7. Kesäteatterimatka Tampereelle Puhtaat valkeat lakanat -esitykseen. Hinta 50 € ja mukaan mahtuu 40 henkeä. Ilmoittautuminen on päättynyt.

Lauantaina–Sunnuntaina 18.–19.8. Retki Kustavi – Brändö. Retki on peruttu

Syksyn 2018 tapahtumia ja retkiä

 

La 3.11. Retki ”Kuvaamataidetta ja musiikkia” Helsinkiin. Päivään sisältyy opastus Ateneumissa sekä Musiikkitalossa Tuliset tenorit -konsertti, jossa esiintyvät Pentti Hietanen, Jyrki Anttila ja Tero Harjuniemi.  Retkelle lähtö klo 8 ja paluu noin klo 19–19.30. Hinta 100 €. Retki on esteetön rollaattoria ja pyörätuolia käyttäville. Retkellä ei ole mukana yleisavustajaa, otathan oman mukaan tarvittaessa. Ilm. viim. 10.10.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

To 22.11. klo 19 Sibelius, kuolematon -musiikillinen pienoisnäytelmä mestarin elämästä Sibelius-museossa, Piispankatu 17. Liput 26 € voi ostaa toimistolta. kokoontuminen 20 minuuttia ennen ja sisäänmeno ryhmälipulla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Pe 14.12. herkullinen jouluretki Fazerille ja Arabiaan. Retken hinta 45 € ja päivään sisältyy vierailu Fazer Experience Vierailukeskukseen, Lounas Fazer Cafe Fazerilassa ja tutustuminen Arabian & Iittalan Muotoilukeskukseen. Lähtö Turusta 7.30 ja Kaarinasta 7.45. Paluu Turkuun n. klo 18.30. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 29.11.

 

 

 

 

 

 

Niveltreffit

Tervetuloa lounastamaan yhdessä ja juttelemaan leppoisia joka kuun toinen keskiviikko klo 13. Lounas on omakustanteinen. Lounaat järjestetään Verkahovin lounasravintolassa, jossa tarjolla on herkullinen lounas. Seuraavan kerran Niveltreffit järjestetään 12.9.  Muut päivät ovat 12.9., 10.10. ja 14.11. Yhdistyksen puolesta paikalla on Marjo Suominen, p. 045 881 3113.