Virkeä mieli auttaa jaksamaan arjessa! Virkistystoimintaamme kuuluu niin retkiä, teatterimatkoja, yhteislauluiltoja kuin juhlatilaisuuksiakin. Kauttamme voit hakea tuetuille lomille, jotka järjestetään yhteistyössä lomajärjestöjen kanssa.

Sähköisestä uutiskirjeestämme löydät ajantasaiset tiedot tulevista tilaisuuksista, tapahtumista ja lauluilloista!

Retket – peruutusehdot ja muut käytännöt

Yhdistyksen hallitus on täsmentänyt retkiä koskevaa ohjeistusta 7.6.2018. Alla oleviin peruutusehtoihin ja muihin käytäntöihin kannattaa tutustua ennen retkille ilmoittautumista.

 • Osallistuminen retkelle voidaan peruuttaa kuluitta ilmoittautumisajan sisällä. Ilmoittautumisajan päätyttyä retki laskutetaan täysimääräisenä.
 • Peruutustapauksissa on oltava välittömästi puhelimitse yhteydessä yhdistyksen toimistoon tai matkanjohtajaan. Suosituimmista retkistä ylläpidetään jonotuslistaa. Mikäli jonotuslistaa ei ole, voi oman retkipaikan antaa eteenpäin ilmoittamalla osallistujan tiedot toimistolle.
 • Äkillisissä peruutustapauksissa, esimerkiksi retkipäivänä, tulee ilmoitus tehdä välittömästi matkanjohtajalle.
 • Toimistolta saa pyydettäessä todistuksen osallistumisen peruuntumisesta matkavakuutusta varten.
 • Retket laskutetaan heti, kun ilmoittautumisaika on päättynyt. Laskun eräpäivä on ennen retkeä.
 • Laskun mukana lähetetään retkiohjelma. Muutokset ovat mahdollisia, joten osallistujan on tarkistettava retken tiedot ohjelmasta.
 • Mikäli nousee kyytiin muusta ohjelmanmukaisesta pysähdyspaikasta kuin lähtöpaikasta, tulee siitä ilmoittaa toimistolle.
 • Mikäli yhdistyksen retken järjestäjänä toimii joku muu kuin Turun Seudun Nivelyhdistys, esimerkiksi matkatoimisto, sovelletaan matkanjärjestäjän ilmoittautumis- ja peruutusehtoja.

 

Jatkuvat tapahtumat

 

Yhteislaulut

Kaikille avoimet yhteislaulut järjestetään Happy Housessa Turussa, Ursininkatu 11. Syksyllä 2019 lauluiltoja järjestetään kerran kuussa aina joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko klo 18.00-19.45.

Syksyllä 2019 lauluja järjestetään seuraavina päivinä:

 • 4.9. vanhoja koulu- ja maakuntalauluja
 • 2.10. merihenkisiä lauluja
 • 6.11. toivelauluilta
 • 4.12. joululauluja

Mukana laulattamassa ovat vaihdellen Pertti Tamminen, Timo Heinonen, Mauno Juhani Kuusisto ja Keijo Salmela.  Osallistumismaksu yhteislauluihin on 2€. Varaathan tasarahan.

 

Syksyn 2019 tapahtumia ja retkiä

 

Muistojen koti yhdessä Daisy Ladiesin kanssa

Perjantaina 11.10. klo 12.00 osoitteessa Linnankatu 41. Tehdään yhdessä ruokaa kansainvälisessä ilmapiirissä. Ilmoittautumiset viikkoa ennen tapahtumaa. Mukaan mahtuu 10 ensimmäistä ilmoittautunutta.

Hinta: 10 € (sis. Lämmin ruoka, jälkiruoka, kahvi/tee). Maksu paikan päällä.
Päivän mainoksen voit katsoa klikkaamalla tästä: Mainos Muistojen Koti

Syysleiri Onnen päivät

Maanantai-torstai 21.-24.10. Syysleiri ”Onnen päivät” Sinapissa. Leirin teemoina ovat liikunta, hyvinvointi ja yhdessäolo. Leirillä ulkoillaan päivittäin, pelaillaan yhdessä ja vietetään aikaa yhdessä. Leirille voi osallistua koko ajaksi (119 €) tai tiistaipäiväksi (30,5 €). Hinta sis. ruokailut, ohjelman ja liinavaatteet. Majoitus 2 hengen huoneissa. Mukaan mahtuu 28 leiriläistä koko ajaksi sekä 12 päiväkävijää. Leiri järjestetään yhteistyössä Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän kanssa. Viim. ilm. 23.9., mutta leiri täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. ilmoittautumiset toimistolle toimisto@nivelposti.fi tai 040 351 3833. Leirikirje lähetetään osallistujille ilmoittautumisajan päätyttyä.

 

Open Orchestra -konsertti Turussa

Perjantaina 8.11. Open Orchestra -konserttiretki on peruttu vähäisen ilmoittautumismäärän vuoksi.

 

Musikaaliretki Notre Damen Kellonsoittaja Tampereella

Perjantaina 15.11. Musikaaliretki Tampereelle Notre Damen Kellonsoittajaa katsomaan. Lähtö Turusta klo 15.30, mennessä pysähdys Liedossa. Paluu Turkuun n. klo 24.00. Hinta 108 € eläkeläiset/ 110 € muut (sis. bussikuljetuksen ja teatterilipun). Ilm. viim. 10.10.

Perustuu Viktor Hugon romaaniin sekä Disney-elokuvan lauluihin. Päärooleissa Petrus Kähkönen, Josefin Silén ja Ilkka Hämäläinen.

Retken mainoksen voit katsoa klikkaamalla tästä: Mainos Notre Damen kellonsoittaja

 

Joulukranssikurssi

Keskiviikko 20.11. Joulukranssi-kurssi klo 17.30 Kaskenmäen Kukassa Verkatehtaankatu 4.  Mukaan mahtuu enintään 10 henkilöä. Kurssin hinta 30€ (sis. opetuksen ja materiaalit). Ilmoittaudu toimistolle viimeistään 6.11.

 

Jouluretki Fazerille

Perjantaina 13.12. Jouluretki Fazerin vierailukeskukseen, Weiste Wanha Villa -putiikkiin sekä Lumenen tehtaanmyymälään. Lähtö Turusta klo 7.30, mahdollisuus nousta kyytiin myös Kaarinasta. Hinta 45 € (sis. opastuksen, lounaan Fazerilassa ja matkat). Kahvipaussit ovat omakustanteisia päivän aikana. Ilm. viim. 11.11.
HUOM! Retki on täynnä! Varasijoille voi ilmoittautua.