Virkeä mieli auttaa jaksamaan arjessa! Virkistystoimintaamme kuuluu niin retkiä, teatterimatkoja, yhteislauluiltoja kuin juhlatilaisuuksiakin. Kauttamme voit hakea tuetuille lomille, jotka järjestetään yhteistyössä lomajärjestöjen kanssa.

Sähköisestä uutiskirjeestämme löydät ajantasaiset tiedot tulevista tilaisuuksista, tapahtumista ja lauluilloista!

Retket – peruutusehdot ja muut käytännöt

Yhdistyksen hallitus on täsmentänyt retkiä koskevaa ohjeistusta 7.6.2018. Alla oleviin peruutusehtoihin ja muihin käytäntöihin kannattaa tutustua ennen retkille ilmoittautumista.

 • Osallistuminen retkelle voidaan peruuttaa kuluitta ilmoittautumisajan sisällä. Ilmoittautumisajan päätyttyä retki laskutetaan täysimääräisenä.
 • Peruutustapauksissa on oltava välittömästi puhelimitse yhteydessä yhdistyksen toimistoon tai matkanjohtajaan. Suosituimmista retkistä ylläpidetään jonotuslistaa. Mikäli jonotuslistaa ei ole, voi oman retkipaikan antaa eteenpäin ilmoittamalla osallistujan tiedot toimistolle.
 • Äkillisissä peruutustapauksissa, esimerkiksi retkipäivänä, tulee ilmoitus tehdä välittömästi matkanjohtajalle.
 • Toimistolta saa pyydettäessä todistuksen osallistumisen peruuntumisesta matkavakuutusta varten.
 • Retket laskutetaan heti, kun ilmoittautumisaika on päättynyt. Laskun eräpäivä on ennen retkeä.
 • Laskun mukana lähetetään retkiohjelma. Muutokset ovat mahdollisia, joten osallistujan on tarkistettava retken tiedot ohjelmasta.
 • Mikäli nousee kyytiin muusta ohjelmanmukaisesta pysähdyspaikasta kuin lähtöpaikasta, tulee siitä ilmoittaa toimistolle.
 • Mikäli yhdistyksen retken järjestäjänä toimii joku muu kuin Turun Seudun Nivelyhdistys, esimerkiksi matkatoimisto, sovelletaan matkanjärjestäjän ilmoittautumis- ja peruutusehtoja.

 

YhteislaulutDSC_0164

Kaikille avoimet yhteislaulut järjestetään Happy Housessa Turussa, Ursininkatu 11. Keväällä 2019 lauluiltoja järjestetään kerran kuussa aina joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko klo 18.00-19.45.

Keväällä 2019 lauluja järjestetään seuraavina päivinä:

 • 2.1. Toivelauluilta
 • 6.2. Toivelauluilta. Luvassa myös arpajaiset!
 • 6.3. Vanhat  koulu- ja maakuntalaulut
 • 3.4. Toivelauluilta
 • 8.5. Merihenkiset laulut

Mukana laulattamassa ovat vaihdellen Pertti Tamminen, Timo Heinonen, Mauno Juhani Kuusisto ja Keijo Salmela.  Osallistumismaksu yhteislauluihin on 2€.

Ti-Ke 14.-15.5. Yhteislaulujen 10-vuotisjuhlaristeily M/S Amorellalla. Ohjelmassa luvassa mm. yhteislauluja, musavisailua ja mukavaa yhdessäoloa kahvittelun lomassa.  Yhteislauluja tahdittavat Pertti Tamminen, Mauno Juhani Kuusisto, Timo Heinonen ja Keijo Salmela. Lisätietoja ja hinnat saat toimistolta 040 351 3833 tai toimisto@nivelposti.fi. Sitovat ilmoittautumiset 29.3. mennessä.

Kevään ja kesän 2019 tapahtumia ja retkiä

 

 MIEHEN KYLKILUU

Perjantaina 26.4.2019, klo 19. Turun kaupunginteatteri, Itäinen Rantakatu 14. Ilmoittautuminen on päättynyt, mutta lipun varanneet voivat hakea sen toimistolta maksettuaan lipun.

 

SALOME

To 16.5. klo 19.00 Salome-oopperan konserttiversio Turun konserttitalossa. Ylikapellimestarina toimii Leif Segerstam, jonka kausi ylikapellimestarina päättyy Salomeen. Ilmoittautuminen on päättynyt, mutta lipun varanneet voivat hakea sen toimistolta maksettuaan lipun.

 

YLLÄTYSRETKI

To 13.6. Yllätysretki. Retken hinta on 55 € (sis. opastuksen, sisäänpääsyt, lounaan ja kuljetukset). Päivän aikana kävellään jonkin verran, joten hyvät kengät mukaan. Rollaattorilla voi osallistua retkelle, mukaan, jos pystyy sen kanssa kulkemaan hieman epätasaista maastoa. Retki kestää koko päivän. Tarkempi lähtö- ja paluuaika ilmoitetaan myöhemmin. Ilmoittaudu toimistolle 27.5. mennessä 040 351 3833 tai toimisto@nivelposti.fi. Mukaan otetaan enintään 40 osallistujaa.

 

 

 

 

Niveltreffit vuonna 2019

Tervetuloa lounastamaan yhdessä ja juttelemaan leppoisia joka kuun toinen keskiviikko klo 13. Lounas on omakustanteinen. Lounaat järjestetään Verkahovin lounasravintolassa, jossa tarjolla on herkullinen lounas. Yhdistyksen puolesta paikalla on Marjo Suominen, p. 045 881 3113.

Niveltreffien päivämäärät ovat:

9.1., 13.2., 13.3., 10.4., 8.5., 12.6., 10.7., 14.8., 11.9., 9.10., 13.11., 11.12