HUOM! Kaikki Nivelyhdistyksen liikuntaryhmät on peruutettu toistaiseksi koronavirustilanteen vuoksi. Liikuntaryhmien jatkumisesta tiedotetaan myöhemmin.

Asahi on terveysliikuntamuoto, joka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Asahi on yksinkertaista, mutta kokonaisvaltaista ja tehokasta terveysliikuntaa, joka auttaa ihmistä kohentamaan terveyttään ja elämänlaatuaan. Asahin liikkeet ovat rauhallisia ja helppoja. Ne tehdään hitaasti hengityksen tahdissa seisoen tai istuen. Asahissa harjoitetaan, avataan ja rentoutetaan järjestelmällisesti koko kehoa. Asahi soveltuu hyvin ikääntyville, ylipainoisille sekä nivel- ja selkävaivoista kärsiville. Asahi sopii myös palauttavana harjoituksena urheilijoille. Asahia on syksyn aikana kaikkiaan kymmenen kertaa.

Ilmoittaudu mukaan Nivelyhdistyksen toimistolle P. 040 351 3833 tai toimisto@nivelposti.fi. Jäsenhintainen osallistuminen edellyttää jonkun TULE-yhdistyksen (Turun Seudun Nivelyhdistys, Turun Seudun Reumayhdistys, Turun Seudun Luustoyhdistys tai Turun Seudun Selkäyhdistys) jäsenyyttä. Ryhmä toteutuu, jos osallistujia on vähintään 13.

Kevään 2020 aikataulut

Paikka: Ruusukorttelin hyvinvointikeskus, Puistokatu 11 B, käynti Koulukadun puolelta

Alkaa: Ke 8.1.2020

Päättyy: Ke 15.4.2020

Kellonaika: klo 16.45–17.30

Kertojen määrä: 15

Hinta: 75 € / ei jäsenet 95 €

Ryhmäkoko: 18, ryhmä toteutuu, jos osallistujia vähintään 12

Ohjaaja: Merja Tuomola