Tule meille tiedottajaksi!

Etsimme tiedottajaa järjestämään Nivelverkko-luentoja ja toteuttamaan yhdistyksemme tiedotustoimintaa!

Tiedottajana järjestät noin 10 asiantuntijaluentoa vuosittain vapaaehtoistyöntekijöittemme kanssa. Luennot tallennetaan Nivelverkko.fi-sivustolle, jonka ylläpidosta ja kehittämistyöstä vastaat.

Hallitset myös yhdistyksen viestinnän kokonaisuuden. Olet avainasemassa koko yhdistyksen toiminnan koordinoimisessa ja aikatauluttamisessa. Kokoat ja mahdollisesti taitat toimintaan liittyviä esitteitä ja tiedotteita. Ylläpidät verkko- ja Facebook-sivujamme. Tuotat mediatiedotteita tarpeen mukaan. Toimit myös kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän Nivelposti-lehden toimitussihteerinä.

Strategiamme mukaan tavoitteemme on luoda helposti lähestyttävä viestintä ja lisätä näkyvyyttä. Tulevan vuoden aikana otamme sosiaalisen median kanavat yhä monipuolisemmin käyttöön ja luomme omaleimaisen ilmeemme. Tiedotustoimintamme tavoitteena on lisätä tietoa nivelrikosta ja sen ennaltaehkäisystä ja hoidosta ja mahdollistaa sitä kautta kohderyhmään kuuluvien henkilöiden löytäminen yhdistyksen toiminnan pariin. Sinulla on tuntosarvet pystyssä ja työotteesi on luova: haet tietoa ja välität sitä rohkeasti eteenpäin.

Edellytämme sinulta nykyaikaista medialan osaamista, hyviä atk-taitoja sekä tehtävää tukevaa, vähintään AMK-tasoista koulutusta. Sinulla on valmius tuottaa myös artikkeleita sanoma- ja aikakauslehtiin.

Eduksi katsomme toimintakenttämme tuntemuksen, kattavat verkostot, valokuvaustaidot sekä InDesign-ohjelman käytön osaamisen. Joko palkka- tai vapaaehtoistyössä hankittu kokemus yhdistystoiminnasta, halu oppia uutta ja kyky kehittää toimintaa auttavat työssä.

Toivomme sinun asennoituvan muuttuviin tilanteisiin joustavasti ja sietävän toisinaan pientä kiirettä. Katsot maailmaa positiivisella asenteella. Teet mutkatonta yhteistyötä työyhteisösi sekä luottamushenkilöitten kanssa. Työyhteisöösi kuuluvat toimisto- ja kuntoutussihteeri, vapaaehtoistyön koordinaattori sekä toiminnanjohtaja.

Turun Seudun Nivelyhdistys ry on vuonna 2005 perustettu itsenäinen ja paikallinen sosiaali- ja terveysalan järjestö, jonka tarkoituksena on edistää nivelterveyttä. Yhdistyksellä on noin 2800 jäsentä, joista noin 80 toimii yhdistyksen vapaaehtoistyöntekijöinä.

Tiedottajan työaika on 80 % täydestä 38 viikkotunnin työajasta vuonna 2019. Työsuhde on määräaikainen 31.12.2019 asti. Työsuhde pyritään kokoaikaistamaan ja vakinaistamaan vuoden 2020 alusta alkaen STEAn avustuspäätösten mukaisesti. Työsuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa ja Sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta tehtävän sijoittuessa vaativuusryhmään 3, jonka päälle lasketaan lisät.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja mahdollisimman pian. Työajat ovat osittain sovittavissa, joustava työaika sisältää toisinaan ilta- ja viikonlopputyötä.

Jos näet osaamisesi vastaavan tätä tehtävää ja persoonasi sopivan yhdistystyön vaihteleviin päiviin, lähetä hakemuksesi.
Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun 26.-28.2. tai tarpeen mukaan myöhemmin.

Tutustu sivuihimme: www.nivelposti.fi & www.nivelverkko.fi