Äijäjoogassa huomioidaan osallistujien tämän hetkinen kunto, notkeus, liikkuvuus sekä mahdolliset yksilölliset rajoitteet. Liikkeiden vaikutus ulottuu lihaksiin, jänteisiin ja faskioihin. Tunnit etenevät nousujohteisesti kerta kerralta. Liikkeet tehdään seisten ja maaten. Mukana on myös kehomieltä rentouttavia hengitysharjoituksia. Perusliikesarjaa on kehitelty viime talvesta eteenpäin.

Päälle rento ja joustava asu. Mukaan oma joogamatto (jos on), pieni käsipyyhe (selän alle) ja vesipullo.

Ohjaaja: Joogaohjaaja, A-valmentaja ja koulutettu hieroja Heikki Vuorila

Ilmoittaudu mukaan Nivelyhdistyksen toimistolle P. 040 351 3833 tai toimisto@nivelposti.fi. Osallistuminen edellyttää jonkun TULE-yhdistyksen (Turun Seudun Nivelyhdistys, Turun Seudun Reumayhdistys, Turun Seudun Luustoyhdistys tai Turun Seudun Selkäyhdistys) jäsenyyttä tai Parkinson-yhdistyksen jäsenyyttä. Myös Lehmusvalkaman kävijät ovat tervetulleita mukaan!

Syksy 2019

Paikka: Lehmusvalkaman hyvinvointikeskus, Karviaiskatu 7, Turku, Siellä iso sali katutasossa.

Alkaa: vko 37 eli ma 9.9.

Päättyy: vko 46 eli ma 11.11. (varakerta 18.11.)

Kellonaika: maanantaisin 12:15-13:15

Kertojen määrä: 10, ryhmä toteutuu, jos osallistujia on vähintään 13.

Hinta: 50 €

Ryhmäkoko: 22

Huom! Paikan päälle pääset hyvin myös julkisella liikenteellä. Lehmusvalkaman hyvinvointikeskukseen Vasaramäessä pääset helposti Fölillä. Bussiyhteys hyvinvointikeskuksen pihalle on Palvelulinja 1 sekä linjat 9, 12 ja 99 tulevat läheiselle bussipysäkille.