HUOM! Kaikki Nivelyhdistyksen liikuntaryhmät on peruutettu toistaiseksi koronavirustilanteen vuoksi. Liikuntaryhmien jatkumisesta tiedotetaan myöhemmin.

Äijäjoogassa huomioidaan osallistujien tämän hetkinen kunto, notkeus, liikkuvuus sekä mahdolliset yksilölliset rajoitteet. Liikkeiden vaikutus ulottuu lihaksiin, jänteisiin ja faskioihin. Tunnit etenevät nousujohteisesti kerta kerralta. Liikkeet tehdään seisten ja maaten. Mukana on myös kehomieltä rentouttavia hengitysharjoituksia. Perusliikesarjaa on kehitelty viime talvesta eteenpäin.

Päälle rento ja joustava asu. Mukaan oma joogamatto (jos on), pieni käsipyyhe (selän alle) ja vesipullo.

Ohjaaja: Joogaohjaaja, A-valmentaja ja koulutettu hieroja Heikki Vuorila

Ilmoittaudu mukaan Nivelyhdistyksen toimistolle P. 040 351 3833 tai toimisto@nivelposti.fi.  Jäsenhintainen osallistuminen edellyttää jonkun TULE-yhdistyksen (Turun Seudun Nivelyhdistys, Turun Seudun Reumayhdistys, Turun Seudun Luustoyhdistys tai Turun Seudun Selkäyhdistys) jäsenyyttä. Myös Lehmusvalkaman kävijät ovat tervetulleita mukaan jäsenhintaan Lehmusvalkaman ryhmiin!

Kevät 2020

Paikka: Lehmusvalkaman hyvinvointikeskus, Karviaiskatu 7, Turku, Siellä iso sali katutasossa.

Alkaa: 13.1.2020

Päättyy: 30.3.2020 (varakerta 6.4.)

Kellonaika: maanantaisin 12:15-13:15

Kertojen määrä: 12

Hinta: 60 € /ei jäsenet 80 €

Ryhmäkoko: 22, ryhmä toteutuu, jos osallistujia on vähintään 13.

Huom! Paikan päälle pääset hyvin myös julkisella liikenteellä. Lehmusvalkaman hyvinvointikeskukseen Vasaramäessä pääset helposti Fölillä. Bussiyhteys hyvinvointikeskuksen pihalle on Palvelulinja 1 sekä linjat 9, 12 ja 99 tulevat läheiselle bussipysäkille.